Termeni și condiții

participativ.e-bistrita.ro este un serviciu on-line prin intermediul căruia cetățenii orașului Bistriţa au oportunitatea să decidă asupra modului în care este utilizată o parte a bugetului orașului Bistriţa.

Prin folosirea platformei, acceptați că sunteți de acord cu Termenii și condițiile de funcționare a acesteia. Acești termeni pot fi modificați de către Primăria Bistriţa , fără notificare prealabilă, pentru îmbunătățirea/optimizarea platformei sau a serviciului.

Platforma poate fi utilizată exclusiv de către cetățenii orașului Bistriţa.

Fiecare persoană are dreptul la înregistrarea unui singur cont de utilizator.

Responsabilitatea corectitudinii datelor înregistrate în platformă aparține fiecărui utilizator în parte, pentru datele sale.

Orașul Bistriţa își rezervă dreptul de a șterge proiectele care prezintă conținut neadecvat, injurios sau de natură să lezeze demnitatea persoanelor, ori să afecteze în orice mod viața privată a unor persoane sau categorii de persoane.

Orașul Bistriţa își rezervă dreptul de a elimina conturile multiple create de către o singură persoană, fără notificarea prealabilă a acesteia.

Prin utilizarea platformei sunteți de acord cu Prelucrarea de către Primăria Bistriţa a datelor dumneavoastră cu caracter personal (nume, prenume, adresă, adresă de email, număr de telefon). Primăria Bistriţa asigură confidențialitatea datelor dumneavoastră, în conformitate cu legislația națională și europeană în vigoare.

Prin utilizarea platformei sunteți de acord că proiectele depuse de dumneavoastră vor fi afișate publicului larg.

Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente platformei participativ.e-bistrita.ro , inclusiv logo-uri, imagini, texte, etc, aparțin orașului Bistriţa și nu pot fi reutilizate fără acordul acestuia.

Proiectele și orice documente încărcate devin proprietatea orașului Bistriţa și pot fi reutilizate în mod liber de către acesta.